Lucky
Lady

Ik was Lucky's tweede vrouwtje. Zelf ben ik 25 juni 1976 geboren in Zuid Holland, waar ik nog steeds woon. Wel inmiddels op een ander adres dan waar Lucky bij mij woonde. Ik ben hier in 2018 komen wonen en het bevalt mij prima.

Lucky was voor mij een schat van een kat. Ze kwam altijd bij me liggen en ik kon lekker met haar kroelen. Met pijn in mijn hart heb ik afstand van haar gedaan.

Vrouwtje / Fotograaf Natasja Petersen

Lucky Lady

Ik was anderhalf jaar oud toen ik bij mijn vrouwtje Natasja kwam wonen. Ik was toen net bevallen van een aantal kittens. Vrouwtje had nog 4 andere katten, dus ik werd nummer 5. Ik mocht de andere katten niet zo graag en kon het alleen vinden met de oudste kater Rooie. Daardoor heeft vrouwtje me na 4 jaar toch maar weg gegeven aan een koppel uit Apeldoorn. Voor mij en de andere katten was dat beter.

Model: Lucky Lady
Fotograaf: Natasja Petersen

2013 tot en met 2017

Ik heb van 2013 tot en met 2017 bij vrouwtje Natasja gewoond samen met Rooie, Spike, Romy en Kiddo. Alleen met Rooie kon ik over weg en de rest vond ik maar niks. In 2017 ben ik verhuisd met een krabpaal naar een stelletje in Apeldoorn. Daar zou ik de enige huisdier zijn, dus dat leek mij ook beter.

Lucky Lady & Rooie

Rooie - opa Poes

Rooie werd ook wel opa Poes genoemd, omdat hij de oudste was en geen kiezen meer had. Alleen met Rooie kon ik het goed vinden, maar dat was ook echt een sulletje en vond alles goed. We lagen vaak samen op schoot bij vrouwtje of we zaten vaak samen op balkon.

Overal mee spelen is het leukst

Hier speel ik met een selfie stick. Ook speelde ik graag met muisjes. Vooral als ze veertjes hadden. Eigenlijk... speelde ik overal mee.